Ponuda

  

 

 

Vrećice su proizvodi koji štite druge proizvode od vanjskih utjecaja.Glavna namjena je prijenos ili zaštita ( u svojstvu ambalaže ) različitih proizvoda. Veliku primjenu imaju kao pouzdana ambalaža za različite tipove i vrste proizvoda. Isto tako, one osiguravaju kupcu Vaših proizvoda pouzdan transport kupljene robe do odredišta. Ovdje ćete naći širok izbor vrećica i folija različitih vrsta i namjena. Sve vrste vrećica i folija tiskamo sa Vašim logom te Vam pomažemo pri odabiru dizajnerskog rješenja, a vrećice možete naručiti po dimenzijama koje su Vama potrebne.
 

          

                                                                                                              POŠALJI UPIT!

   
TRGOVAČKE VREĆICE– ove vrste vrećica se najčešće zovu tregericama zbog ručki u obliku tregera. Imaju široku upotrebu u dućanima i marketima zbog svoje praktičnosti i nosivosti. Moguće ih je dobiti različitim dimenzijama i bojama te sa tiskom.

 

   

VREĆICE SA IZREZANOM RUČKOM– veliki izbor dimenzija, jačina i boja.
   
VREĆE ZA SMEĆE– visoke izdržljivosti,  za kućnu ili industrijsku uporabu, od regeneriranog polietilena.Tisak i jačina po narudžbi!
   
KOMPOSTABILNE FOLIJE I VREĆICE – proizvodimo kompostabilne folije i vrećice sa i bez tiska. Proizvodnja kompostabilnih folija i vrećica temelji se na škrobnoj bazi, materijal je u potpunosti kompostabilan te se može ponovno reciklirati i upotrebljavati.
   
 pe-gloves-250x250  JEDNOKRATNE RUKAVICE –  proizvedene od šuškavog polietilena vrlo su povoljno sredstvo očuvanja ruku od nečistoće i neugodnih mirisa. Najčešće mjesto primjene su benzinske pumpe te industrijska postrojenja.
   
images (1) BLOK VREĆICE  – vrećice za kruh, voće i povrće ili za nošenje manjih artikala. Vrlo su praktične, imaju rupice na gornjem, perforiranom dijelu pa se mogu trgati sa zida ili nekog drugog nosivog tijela. Dostupne su sa ili bez tiska prema želji kupca.
   
PE__OPP__CPP__PET_Film  PE FOLIJE – u dimenzijama, jačini i kilaži koja odgovara Vašim potrebama.Primjenu nalaze u kemijskim čistionicama, industriji za razna pakiranja i ambalažiranja proizvoda, graditeljstvu te domaćinstvima. Proizvodimo ih sa ili bez tiska – prema zahtjevu kupca.
 
sadnice VREĆICE ZA SADNICE – crne, sa rupicama za otjecanje viška vode i UV stabilizatorom za otpornost na sunčeve zrake
 
boop-garments-bags  VREĆICE SA SAMOLJEPLJIVOM TRAKICOM– proizvode se u različitim dimenzijama, služe za razna pakiranja    u tekstilnoj industriji, kao koverte i sl. Proizvodimo ih sa i bez tiska.
 
JO-Tire-Storage-Guide-garage7 VREĆE ZA AUTO GUME – proizvodimo ih  sa ili bez tiska po željenim dimenzijama u roli ili individualno pakirane

 

recycle-symbol